Om oss

Lokalproduserte hytter og kortreist håndverk

Hvem er vi?

Numehytta er en lokal hytteleverandør, som ble stiftet i 2014 av lokale bedrifter og næringsdrivende i Numedal. Bak Numehytta AS står lokale aktører med lang erfaring fra hyttebygging.

  • Vi leverer nøkkelferdige hytter med høy standard på både materialer og håndverk.
  • Vi har lokaler sentralt i Veggli sentrum og er både tilstede og tilgjengelige i nærmiljøet.

Hvem er vi?

Numehytta er en lokal hytteleverandør, som ble stiftet av lokale bedrifter og næringsdrivende i Numedal i 2014. Bak Numehytta AS står lokale aktører med lang erfaring fra hyttebygging.

  • Vi leverer nøkkelferdige hytter med høy standard på både materialer og håndverk.
  • Vi har lokaler sentralt i Veggli sentrum og er både tilstede og tilgjengelige i nærmiljøet.

Hvorfor velge oss?

Numehytta er en av få hytteleverandører som gir deg som kunde fritt spillerom og mulighet for alle tilpasninger av hyttemodeller.
Vi har et nært og godt samarbeid med både kommune, grunneiere, entreprenører og de ulike håndverksgruppene. De ulike yrkesgruppene som er med på å ferdigstille din hyttedrøm er fagfolk med stor yrkesstolthet!

Vi bruker god tid med kundene våre i planleggingsfasen og finner gode løsninger sammen.

For oss er det viktig å skape et levende lokalsamfunn, noe vi gjør gjennom et bevisst bruk av lokale håndverkere.

Vi vektlegger langsiktig samarbeid basert på disse verdiene:

Faglig dyktighet

Effektiv byggeprosess

Sunn konkurranse

Lokal kunnskap

Tillit bygd opp over tid

Solide materialer – dyktige håndverkere

Alle våre hytter leveres med solide, varige materialer og bygges av dyktige håndverkere med yrkesstolthet. Vi bor lokalt, og skal møte deg på butikken og i skiløypa i mange år framover.

Veggene bygges lokalt i Rollag etter nøyaktige tegninger, og løftes på grunnmur med kranbil. Det gir en rask og svært god byggeprosess, nøyaktige mål, lite matarialsvinn, et godt arbeidsmiljø – og sist, men ikke minst, unngår vi regn og fukt i byggverket. Hele byggeprosessen foregår lokalt og vi kan kontrollere byggeprosessen fra A til Å. Du skal være trygg på at du får den kvaliteten ei fjellhytte skal ha.

Vi legger stor vekt på at både hytta vi leverer, tomta der hytta står og hele hyttefeltet rundt skal bli like flott. Vi vil ikke sage av den grønne grena vi sitter på lokalt.

Vi lover deg mye hytte for pengene, og vil gjøre vårt ytterste for at du skal få en hytte som fylles med gode opplevelser helt fra starten av.

Vi leverer hyttene i en kvalitet vi definerer for Standard. Dette er solide og gode materialer og solid håndverk. I tillegg er det mange tilvalgsmuligheter etter en meny vi kaller Ekstra. Vi kan selvsagt også levere andre kvaliteter og løsninger på forespørsel.

Vår historie

Numehytta er opptatt av lokal verdiskapning. Ved å ha et bevisst forhold til valg av stedlige leverandører er vi med på å opprettholde og skape levende lokalsamfunn i hele Numedal.

Numehytta er et solid selskap stiftet av lokale bedrifter og næringsdrivende med mange års erfaring fra hyttemarkedet i Numedal.

Fra 2015 har vi tilbydd nøkkelferdige, lokalproduserte hytter på flotte tomter flere steder i Numedal. Det er utviklet flere ulike hyttemodeller som våre kunder står fritt til å velge blant. Vi bygger også hytter på forespørsel fra kunde. Ønsker du å tegne din egen hytte, bistår vi gjerne med det.

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi som hytteleverandør er her for å hjelpe deg på veien mot hyttedrømmen.
Send en e-post, gi oss et ring, eller fyll ut kontaktskjemaet under.

Vi holder til i 1. etasje på Numedalstunet midt i Veggli sentrum.

Numedalstunet 3
3628 Veggli

Epost: post@numehytta.no
Telefon: 476 77 789

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.