Tomteområder

Vi samarbeider med utbyggerne av de beste hyttefeltene i hele Numedal. Våre tomter har god beliggenhet når det gjelder sol, utsikt og nærhet til skiløyper og andre aktuelle tilbud. Alle tomter har vei helt fram, og innlagt vann, avløp og strøm. De fleste hyttetomter har bredbånd med fiberkabel. Numehytta AS utvikler for tiden et stort hyttefelt med miljøhytter basert på solceller. Uten strøm og vann. I tillegg har vi også tilgang på flere tomter nær Beitostølen i Valdres.

Vi har et ryddig samarbeid med grunneiere gjennom skriftlige avtaler. Det gir gode og forutsigbare løsninger for hvordan hele hyttefeltet skal bli.

Tomteområder

Vi samarbeider med utbyggerne av de beste hyttefeltene i hele Numedal. Våre tomter har god beliggenhet når det gjelder sol, utsikt og nærhet til skiløyper og andre aktuelle tilbud. Alle tomter har vei helt fram, og innlagt vann, avløp og strøm. De fleste hyttetomter har bredbånd med fiberkabel. Numehytta AS utvikler for tiden et stort hyttefelt med miljøhytter basert på solceller. Uten strøm og vann. I tillegg har vi også tilgang på flere tomter nær Beitostølen i Valdres.

Vi har et ryddig samarbeid med grunneiere gjennom skriftlige avtaler. Det gir gode og forutsigbare løsninger for hvordan hele hyttefeltet skal bli.

Hyttemodeller
Vi har flere hyttemodeller i vårt sortiment, som alle har mulighet for tilpasninger og personalisering. Hver og en av våre hytter bygges spesielt for den enkelte kunde. Dette resulterer i at du kan tilpasse hytta akkurat så mye – eller så lite – som du ønsker.

Visste du at vi også tilbyr boder og anneks? Klikk her for å se vårt utvalg.

Fjellvill

Velkommen til eventyrlige tomter på Vegglifjell! Med sin idylliske beliggenhet og umiddelbare nærhet til helårs turterreng som innbyr til rekreasjon, er dette det ultimate stedet for gode opplevelser – kun et steinkast fra din egen hyttedør.

Unike tomter i et ettertraktet område

På disse tomtene kan du nyte late dager i fjellsolen skjermet fra hverdagens kjas og mas eller en mer aktiv fritid. På vinterstid kan du hoppe rett i skisporet, med rundt 100 km preparerte skiløyper i et velutviklet løypenett i variert terreng

Høybulie

Her på Høybulie, med panoramautsikt mot fjellheimen, kan din nye hytte ta form. Høybulie hyttefelt har en av Vegglifjells råeste beliggenheter, på ca. 800 moh. med meget gode solforhold.

Solrike tomter med utsikt på Høybulie, Vegglifjell

Tomtene ligger nært på skiløyper og variert turterreng. Med ca. to timers kjøreavstand fra Oslo eller Vestfold-byene, vil du ha kort vei til flotte naturopplevelser året rundt.

 • Moderne panorama-hyttefelt på Vegglifjell
 • Når utsikt og solforhold teller!
 • Selveiertomter, med VA og fiber
 • Utbygges på lag med naturen
 • Hytteservice med brøyting
 • Fellesområde for aktiviteter – med gapahuk, skileik m.m.
 • Kun to timers kjøretid fra Oslo

Lauvhovd

Lauvhovd er ett av Vegglifjells mest attraktive hytteområder med en utrolig utsikt, hele 950 moh. Vil du bygge hytte på fjellet, er Lauvhovd stedet.

Tomter på fjellet med fantastisk utsikt

Nå er det kun 2 hyttetomter som ikke er solgt og bebygd i dette unike området, med panoramaskue sørover mot Blefjell. Med sin luftige beliggenhet er tomtene et ideelt utgangspunkt for toppturer både sommer som vinter.

 • 2 rå hyttetomter på fjellet, 950 moh.
 • Panoramautsikt sørover mot blant annet Blefjell
 • Gå ut i 90 km maskinpreparerte langrennsløyper
 • Ny lyssatt skistadion, samt rulleskiløype om sommeren, rett nedenfor hyttetomtene
 • Tomtestørrelse fra ca. 750 m² til ca. 980 m²
 • Tomtene kan bebygges med inntil 150 m² BYA
 • Valgfri hyttetype, innenfor kategorien «fjellhytte»

Robølshøvda

Robølshøvda Hyttegrend er et nytt og spennende hytteområde i Øystre Slidre i Valdres, ca 20 min fra Beitostølen og ca 25 min fra Fagernes.  Selve planområdet er på 1.360 dekar. Med nærhet til bygda og samtidig flott utsikt til fjellheimen, er du midt i naturen med flotte turmuligheter både sommer og vinter rett utenfor døra.

Harmoni i Jotunheimens forgård

Med nærhet til bygda og samtidig flott utsikt til fjellheimen, er du midt i naturen med flotte turmuligheter både sommer og vinter rett utenfor døra.

Robølshøvda Hyttegrend er grunnlagt av seks lokale grunneiere. Sammen tilrettelegger og utvikler vi en moderne hyttegrend på naturens betingelser. Like i nærheten ligger fjelltoppen Robølshøvda, 886 moh. Det er fra denne toppen feltet har fått navnet sitt.

Robølshøvda

Smyl-Li

Smyl-Li ligger i nærheten av Sundtjønn og Svartløk på Søre Vegglifjell. Smyl-Li på Søre Vegglifjell er ett flott hyttefelt hvor vi tilbyr 10 store og solrikeluftige hyttetomter. Tomtene leveres med helårsvei, vann, avløp og strøm til tomte-grensene og har en godt opparbeidet infrastruktur. Tomtenes areal er fra 1000 til 2000kvm. Fiber bygges ut og forventes klart i 2022.

Her finner du fred og ro i flott natur

På vinteren kan man nyte milevis med oppkjørte og preparerte skiløyper, skiløypa går rett ved hyttefeltet sørger for kort vei fra alle tomtene. Her ligger forholdene til rette for det perfekte hyttelivet. Her kan barn, unge, voksne og gamle finne seg til rette med aktiviteter som fisketur til dusinvis med flotte ørret-vann, sykkel-turer, fotturer langs vei, merkede stier eller bare labbe i vei gjennom skog, myrer og på snaufjellet. Smyl-Li omringes av Sundtjønnåe, her står ørreten og venter på en ivrig sportsfisker. På vinteren kan man nyte milevis med oppkjørte og preparerte skiløyper.

Steintjønn Hyttegrend

Steintjønn Hyttegrend ligger vestvendt og har trolig Vegglifjells lengste solgang. Utsikten er storslagen mot Blefjellplatået, Gaustatoppen og resten av vakre Vegglifjell. Omgivelsene er preget av spredte kronglefuruer og kruller av fjellgran.

Friluftsliv og naturopplevelser

 • Hytteområde som ligger på Søre Vegglifjell
 • Friluftsliv og naturopplevelser
 • Fiber
 • Romslige byggeklare hyttetomter
 • Fantastisk utsikt og trolig den lengste solgangen på Vegglifjell
 • Ca. 850 moh
 • Ca. 110 km skiløypenett
 • Flott turområde og gode fiskemuligheter

Søre Vegglifjell

Her kan hyttedrømmen bli virkelighet. Vi tilbyr hyttetomter i alle kategorier. Store luftige tomter med mye sol og flott utsikt. Alle tomtene er i umiddelbar nærhet til skiløyper, turstier, badeplasser, fiskevann og uberørt natur. Er du på jakt etter hyttetomt med usjenert beliggenhet, ja det har vi!

Kort vei til langt vekk

Vi tilbyr deg et stort utvalg hyttetomter til egen hytte på fjellet som du kan glede deg over i generasjoner. Hyttefeltene ligger midt i smørøyet på Østlandet og tilbyr unike naturopplevelser, sommer som vinter.

Søre Vorsetvatn

Drømmer du om den ultimate hytteopplevelsen på vakre Vegglifjell, er Søre Vorsetvatn stedet for deg, enten du vil ha panoramautsikt mot majestetiske fjell, se utover fjellvannet som glitrer i sola, eller være en del av kulturlandskapet med den gamle setervollen.

Fjellvann – Setervoll – Utsikt

Søre Vorsetvatn er et tomtefelt med unik beliggenhet rett ved fjellvann og setervoll på 860 moh. Det er et lite felt med 12 store og solrike tomter som ligger innerst på Vorset, Søre Vegglifjell. Tomtene ligger naturlig spredt og det blir god avstand mellom hyttene. Her kan du finne fjellets ro med nydelig utsikt og lang solgang.

Området tilbyr fantastiske naturopplevelser på dørterskelen. Vinterstid går langrennsløypene rett forbi feltet og sommerstid kan området by på flotte fjellturer, sykkelmuligheter og fiske- og badevann. Flere av tomtene ligger kun 30 meter fra vannkanten, så her får du muligheter for fiske og en dukkert rett utenfor hytteveggen.

Tunhovdfjorden Panorama

Tunhovdfjorden Panorama er et helt nytt hyttefelt med flott utsikt mot Tunhovdfjorden og omkringliggende fjell. Her er det meget gode solforhold og nærområdet byr på flott natur både sommer som vinter.

Hyttefelt med spektakulær utsikt, solgang og båtplass

Området byr på et  meget flott turterreng hvor man kan finne gode stier for vandring og sykkelveier. Om vinteren er det preparerte skiløyper i nærheten, og en lysløype omkring Tunhovd bygdesentrum. Alpinsenteret kan friste med fem heiser, 13 nedfartsløyper, terrengpark og eget skjermet barneområde.
Sommerstid finnes det ni-hulls golfbane med høy standard og en hyggelig golfcafe.

Avstander:
Det er ca 25 minutter med bil Nesbyen.
Det er ca 35 minutters kjøreavstand til Kikut og Geilo.
Det er ca 8 minutter med bil til Tunhovd hvor det er dagligvarebutikk.
Det er også kort avstand til Langedrag som tilbyr aktiviteter hele året, blant annet hundekjøring.

Årset

Årset er blant hyttefeltene på Vegglifjell med lettest adkomst. Hyttetomtene ligger mellom 710 og 725 moh. med gode solforhold og skjermet for vær og vind.

Lune og solrike hyttetomter på Årset

Det er planlagt en ny tilbringerløype gjennom hyttefeltet og frem til hovedløypenettet på Vegglifjell. Sør for Årset er det store urørte områder med gode muligheter for å oppleve et rikt dyre- og fugleliv.

 • Skogsnært hyttefelt på 710–725 moh.
 • Hyttetomter fra ca. 800 m² til 1500 m²
 • Tomtene ligger lunt til, skjermet for vær og vind
 • Opptil 3 bygninger pr. tomt, med BYA på hovedbygning inntil 150 m²
 • Sør for hyttefeltet er det store urørte skogsområder
Årset

Kontakt oss

Ikke nøl med å ta kontakt! Vi som hytteleverandør er her for å hjelpe deg på veien mot hyttedrømmen. Send en e-post, gi oss et ring, eller fyll ut kontaktskjemaet under.

Vi holder til i 1. etasje på Numedalstunet midt i Veggli sentrum.

Numedalstunet 3
3628 Veggli

Epost: post@numehytta.no
Telefon: 476 77 789

Kontakt oss

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.